logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us
Suivez nous Sophia, réseau belge des études de genre

+32 (0)2 229 38 69

Rue du Méridien 10, 1210 Bruxelles

Actualités

Présentez votre candidat pour CHanGE 2022 – The Climate Edition

Het is weer zover: we stellen opnieuw de oproep open voor 12 enthousiaste kandidaten voor CHanGE 2022.

CHanGE: Campaign for sexual Health and Gender Equality, is een campagne van UCOS die studenten de mogelijkheid geeft om in het buitenland onderzoek te voeren naar gendergelijkheid en seksuele gezondheid.

De deelnemers sprokkelden de voorbije jaren straffe verhalen bijeen van inspirerende activisten en organisaties uit Oeganda, Congo, Cuba, India, Libanon, Marokko, Mexico en Griekenland. Tijdens een CHanGE-najaarscampagne in België zorgen ze ervoor dat deze vaak ongehoorde stemmen verder galmen dan de grenzen van hun thuisland.

In 2022 focust CHanGE – The Climate Edition op de toekomst van gendergelijkheid en seksuele gezondheid in een wereld die drastisch opwarmt. De grootste slachtoffers van deze klimaatcrisis hebben de kleinste verantwoordelijkheid in hoeveel er historisch gezien al is uitgestoten en het minste macht in het veranderen ervan. Niet enkel vrouwen, maar ook personen van kleur, indigenous bevolkingsgroepen en LGBTQ+personen bevinden zich in een meer kwetsbare positie. Is het dan toevallig dat vooral vrouwen en nonbinaire personen wereldwijd vooral op de barricades staan voor een gezonder leefmilieu?

Wie zoeken we en hoe stel je je kandidaat? Je leest er alles over in dit document! Stel je kandidaat via dit formulier.

Meer informatie: https://www.ucos.be/gezocht-kandidaten-change-2022/