logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us
Suivez nous Sophia, réseau belge des études de genre

+32 (0)2 229 38 69

Rue du Méridien 10, 1210 Bruxelles

Actualités

PRISMA ❋ Queer Arts Festival

❋ Kunstfestival rond thema’s als gender, seksuele oriëntatie, identiteitsbeleving, …
❋ 5 dagen lang, op diverse locaties in het centrum van Brugge
❋ Films, lezingen, tekensessie, workshops, afterparty, …
PRISMA is een kunstenfestival waarbij queer verhalen en ervaringen centraal staan. Het is een uitnodiging om je authentieke zelf te zijn, los van de binariteit die gender, liefde en relaties beperkt. Laat je inspireren door de (lokale) queer creativiteit. (Re)claim your space.

In het kader van Prisma, queer arts festival Brugge, worden vanaf 11 tot en met 13 november de deuren van De Tank open gezet om plaats te maken voor creatie, inspiratie en het uitwisselen van gedachten. Zo willen we ruimte (her)claimen en ons eigen plekje opeisen.

Curator van dit evenement is Rokko, een boekenwinkel in Gent met rekken vol queer en feministische boeken. Zij nodigen mensen uit om te gaan zitten, te genieten van mooie boeken en te praten over literatuur. Er worden ook een aantal boeiende nevenactiviteiten georganiseerd.

Maar dat is lang niet alles. Tal van andere partners geven vorm aan Prisma.
Ontdek het aanbod in onderstaande programmatie:

We vinden het heel belangrijk dat alle activiteiten die doorgaan in het kader van Prisma een safe space zijn voor iedereen, op elk moment. Dat betekent dat er geen plaats is voor racisme, seksisme, transfobie, homofobie en validisme.
Heb je ongepast gedrag ervaren, ben je getuige van of voel je je onveilig? Alle medewerkers aanwezig zijn er om je discreet verder te helpen.