logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us

Follow Us Sophia, Belgisch Netwerk voor Genderstudies

+32 (0)2 229 38 69

Middaglijnstraat 10, 1210 Brussels

Genderstudies, een genre apart?

Genderstudies, een genre apart?

We blikken terug op een meer dan geslaagd Sophia colloquium Genderstudies, een genre apart?Bedankt aan alle panelsprekers en deelnemers voor de vernieuwende perspectieven en uitdagende debatten! Neem zeker een kijkje op onze facebook-pagina voor een selectie foto’s!

Sophia organiseert de colloquia Genderstudies, een genre apart? met als doel nieuwe perspectieven en lopende debatten in het Belgisch onderzoek rond genderstudies in kaart te brengen. Het is een unieke gelegenheid voor zowel activisten als onderzoekers om met elkaar in dialoog te treden over taalgrenzen heen. Gedurende twee dagen presenteren genderonderzoek-st-ers hun meest recente werk in tal van multidisciplinaire panelsessies.

In 2017 verzorgde Nacira Guénif (Université Paris 8, Institut des Cultures d’Islam, Marche des Femmes pour la Dignité) de openingslezing, Dis/entangling knowledge: hegemonic agenda and decolonial coalition.

Bekijk de affiche en het programma van de editie van 2017.