logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us

Follow Us Sophia, Belgisch Netwerk voor Genderstudies

+32 (0)2 229 38 69

Middaglijnstraat 10, 1210 Brussels

Call for participation Re(Connecting) Gender Studies

Call for participation Re(Connecting) Gender Studies

Sophia’s Junior Network organiseert op 13 november 2020 het colloquium (Re)Connecting Gender Studies. 

Re(Connecting) Gender Studies wil doctoraatsstudenten en genderonderzoekers over de grenzen van universiteiten, disciplines en taalgemeenschappen (her)verbinden. Het Junior Network wil early career researchers die in de academische wereld werken, professionals van non-profitorganisaties of openbare instellingen en activisten samenbrengen in een niet-competitieve en veilige omgeving. Om nieuwe dialogen te starten, zal het organisatiecomité sessies samenstellen met onderzoekers uit verschillende theoretische achtergronden, disciplines en onderzoeksinstellingen. 

Download hier de volledige call for paper/participation. Deadline voor het inzenden van voorstellen is 19 juni 2020

Het Junior Network van Sophia verenigt startende onderzoekers en early career scholars die verbonden zijn aan een Belgische universiteit en die geïnteresseerd zijn of zich richten op feministisch onderzoek en genderstudies. Het netwerk heeft als doel onderzoek te bevorderen en te versterken door een platform op te zetten dat leden van de academische wereld, activistische groeperingen en openbare instellingen samenbrengt. Heb je interesse om deel te maken van dit netwerk? Aarzel dan niet om Vera Cortese en Elisa Tixhon (coördinatoren van Sophia) te contacteren via info@sophia.be