logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
18 Northumberland Avenue, London, UK
(+44) 871.075.0336
ouroffice@vangard.com
Follow us

Follow Us Sophia, Belgisch Netwerk voor Genderstudies

+32 (0)2 229 38 69

Middaglijnstraat 10, 1210 Brussels

Nieuws

NICC zoekt wetenschappelijk medewerker feminicide-zaken

Het NICC is op zoek naar een nieuwe collega:

Wetenschappelijk medewerker voor project aangaande de toepassing van een methodologie voor de retrospectieve analyse van feminicide-zaken (moorden op vrouwen in de context van gendergerelateerd geweld)  (m/f/x)

Dit project betreft  de uitvoering van een  verkennend onderzoek naar de toepassing van een methodologie voor de retrospectieve analyse van feminicide-zaken (moorden op vrouwen in de context van gendergerelateerd geweld). Het project wordt gefinancierd door het Instituut voor de gelijkheid van mannen en vrouwen, op vraag van Mevrouw Sarah SCHLITZ, Staatssecretaris voor Gendergelijkheid, Gelijke Kansen en Diversiteit.

Jouw opdrachten :

  • Je werkt in een onderzoeksteam, in coördinatie met de andere onderzoeker die verantwoordelijk is voor het project en de senior onderzoeker – onderzoekspromotor van de operationele Directie Criminologie;
  • Je onderzoekt de mogelijkheid om de methodologie voor Domestic Homicide Review in België toe te passen om het opvolgen van vrouwenmoorden te verbeteren.

De vacature staat gepubliceerd op hun website (https://nicc.fgov.be/ of https://nicc.fgov.be/vacatures) en is gepost op LinkedIn (https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6877239600549629952/).

Neem zeker een kijkje en soliciteer voor 3 januari 2022!